Συγκλονιστικός ο Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε σε λυγμούς on air μιλώντας για την περιπέτεια τον γονιό του με τον κορονοϊό [βίντεο]
18:18 - 22/11/2021
Γιάννης Καλλιάνος: Ο Γιάννης Καλλιάνος λύγισε στον αέρα της εκπομπής του MEGA «Live News» μιλώντας για την περιπέτεια που βιώνουν οι γονείς του με τον κορονοϊό. Αποσβολωμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος που δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. Συγκινημένος ο γνωστός μετεωρολόγος είπε πως και οι δύο του γονείς, οι...
The post Συγκλονιστικός ο Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε σε λυγμούς on air μιλώντας για την περιπέτεια τον γονιό του με τον κορονοϊό [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Καλλιάνος: «Έσπασε» on air μιλώντας για τη μάχη των γονιών του με τον κορονοϊό
«Έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους», όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος για τους γονείς του που νοσούν από κορονοϊό.Δύσκολες ώρες για τον μετεωρολόγο και βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος μιλώντας εκπομπή Live News του MEGA, λύγισε όταν ρωτήθηκε για την πορεία της υγείας των γονιών του, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό. Ο κ. Καλλιάνος, ανέφερε με δάκρυα στα μάτια πως οι γονείς του είναι στο νοσοκομείο. Έπειτα δήλωσε τα εξής: «Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις ότι δεν υπάρχει πανδημία και ο κορονοϊός δεν χτυπάει κανέναν. Και οι δυο γονείς μου ήταν εμβολιασμένοι. Η μητέρα μου
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr