Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός
14:06 - 22/11/2021
Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα, αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook o Σπήλιος Λιβανός
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης....
Διαβάστε το στο ZouglaΘετικός στον κοροναϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός
Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, όπως ενημέρωσε ο ίδιος στην επίσημη σελίδα του στο Fecebook. «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση. Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις […]
Διαβάστε το στο in.grΘετικός στον κοροναϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός
Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς, αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook o Σπήλιος Λιβανός
Διαβάστε το στο tanea.grΚορωνοϊός – Θετικός ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός
Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς, αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook o Σπήλιος Λιβανός
Διαβάστε το στο tovimaΣπήλιος Λιβανός: Με κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, δύο μέρες πριν την τρίτη δόση
Θετικός στον κορονοϊό είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός δύο μέρες πριν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω Facebook, λέγοντας ότι θα είναι σε τηλεργασία για τις επόμενες μέρες, ελπίζοντας ότι ο εμβολιασμός θα του επιτρέψει να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του. Η ανάρτηση «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορoνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση. Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο #εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν Καστέξ
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε μπει σε αυτοαπομόνωση, αφού η 11χρονη κόρη του διαγνώστηκε και αυτή θετική στην ασθένεια. Ο Καστέξ βρισκόταν το πρωί στις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε με τον Βέλγο ομόλογό του Αλεξάντερ Ντε Κρόο. Σήμερα το απόγευμα είχε προγραμματίσει να συναντηθεί στο Ματινιόν με αιρετούς εκπροσώπους της Γουαδελούπης, προκειμένου να εξετάσουν την υγειονομική κατάσταση στην περιοχή τους, μαζί με τους υπουργούς Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, Υπερπόντιων Εδαφών Σεμπαστιάν Λεκορνί και Υγείας Ολιβιέ Βεράν. Όμως επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες έμαθε ότι ασθένησε η κόρη του και υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό σύ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη...
The post Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΘετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός
«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λιβανός και σημειώνει: «Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘετικός στον κορωναϊό ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός: Δυο μέρες πριν την 3η δόση
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΘετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΣπήλιος Λιβανός: Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, δύο μέρες πριν κάνει την τρίτη δόση
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός
Διαβάστε το στο thetoc.grΣπήλιος Λιβανός – Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΘετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός
Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός ckardampikis
Mon, 22/11/2021 - 15:06
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΘετικός στον κορονοϊό ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης
Σύμφωνα με πληροφορίες το σαββατοκύριακο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Νίκος Στραβελάκης.
Διαβάστε το στο mononews.grΘετικοί στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λιβανός και ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας
Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης ΧειμάραςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΘετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Τι ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του
Διαβάστε το στο news.grΘετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός λίγο πριν την 3η δόση
Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός. Λίγα 24ωρα πριν κάνει την τρίτη δόση, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όπως έγραψε πριν από λίγο στο Facebook: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣπήλιος Λιβανός: Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο υπουργός με ανάρτηση του στο Facebook. Ο Σπήλιος Λιβάνος έγραψε: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr