Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι κακός άνθρωπος».

13:58 - 22/11/2021

Φλωρινιώτης: Σκληρά λόγια για τον Λευτέρη Πανταζή.

Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα «καρφιά» του Γιάννη Φλωρινιώτη για τον Λευτέρη Πανταζή -  «Είναι κακός άνθρωπος, ο θάνατός σου η ζωή μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε την άποψή του για τον ΛεΠα, την Άντζελα Δημητρίου και μίλησε για την συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: Είναι κακός, ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός

Ξεσπάθωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης κατά του Λευτέρη Πανταζή, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις. «Ο άλλος είναι κακός, ο άλλος, ο άλλος! Εκείνος είναι, Παναγία μου! Για τον Λευτέρη λέω», τόνισε χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Φλωρινιώτης, αναφέρθηκε αρχικά στη συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη, σημειώνοντας: «Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Και σε θέατρα μεγάλα δεν με ήθελαν πολλοί ηθοποιοί και εδώ σε μεγάλα μαγαζιά δεν ήθελαν τραγουδιστές. Εγώ δεν το κάνω σε άλλους

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Super Κατερίνα: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι κακός άνθρωπος. Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι» [βίντεο]

Λευτέρης Πανταζής – Super Κατερίνα: Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο ίδιος έκανε κάποιες δηλώσεις για τον Λευτέρη Πανταζή που σίγουρα θα συζητηθούν. «Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ... The post Super Κατερίνα: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι κακός άνθρωπος. Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είναι κακός άνθρωπος, ο θάνατός σου, η ζωή μου» (Video)

Συνέντευξη παραχώρησε ο καλλιτέχνης Γιάννης Φλωρινιώτης, μιλώντας για τις συνεργασίες του αλλά και τη σχέση που έχει με διάφορα πρόσωπα από τον χώρο.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φλωρινιώτης κατά Πανταζή: «Είναι κακός άνθρωπος, ο θάνατός σου, η ζωή μου»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης χαρακτηρίζει «κακό» τον Λευτέρη Πανταζή.Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα ο Γιάννης Φλωρινιώτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Πανταζή. «Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Και σε θέατρα μεγάλα δεν με ήθελαν πολλοί ηθοποιοί και εδώ σε μεγάλα μαγαζιά δεν με ήθελαν τραγουδιστές. Δεν το κάνω σε άλλους ανθρώπους. Σκέφτομαι ότι κάθε άνθρωπος για να θέλει να δουλέψει έχει ανάγκη το μεροκάματο. Εάν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ» είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης, αναφορικά με την συνεργασία του με τον

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pagenews.gr

Φλωρίδης για Τέμπη: Ο φάκελος της ανάκρισης θα έχει απαντήσεις σε όλα

Μητσοτάκης: Εμείς βάλαμε και κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη [vid]

Μπλίνκεν: Kατάπαυση του πυρός τώρα «θα άφηνε τη Χαμάς στη θέση της» [vid]

Ο Μαρτίνεθ καταστρώνει πλάνο νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ [vid]

Κάρυστος: Εκκενώθηκαν δύο χωριά λόγω φωτιάς, απειλούνται σπίτια [vid]

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Ατζούν: Αγοράζει ομάδα της Super League [vid]