Σημαντική εξέλιξη για Καυτανζόγλειο στον ΠΑΟΚ

13:18 - 22/11/2021

Σημαντική εξέλιξη για Καυτανζόγλειο στον ΠΑΟΚ 22/11/2021 Ο ΠΑΟΚ με επίσημες τοποθετήσεις, εδώ και μέρες, δείχνει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σ’ ότι αφορά την παρουσία του στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κατά τη διάρκεια κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν άλλες λύσεις, ακόμη και μακριά από τη Θεσσαλονίκη, για το διάστημα της αναγκαστικής μετεγκατάστασής τους, καθώς διαπιστώνουν ότι από πλευράς πολιτείας δεν γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για την εξεύρεση μιας οριστικής λύσης. Η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου πάντως από την πλευρά της εξέφρασε τη θετική βούλησή της για χρήση του Σταδίου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αυγενάκης για Καυτανζόγλειο και ΠΑΟΚ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για το θέμα της χρήσης του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Νέα ανακοίνωση του Καυτανζογλείου για ΠΑΟΚ!

“Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου” από την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου, η οποία εξέδωσε νέα ανούσια ανακοίνωση αναφορικά με την πιθανή χρήση του γηπέδου από τον ΠΑΟΚ. Το κείμενο περιορίζεται σε ευχολόγια και καλές προθέσεις, αλλά για μια ακόμα φορά δεν δίνει καμιά λύση στο μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί. Αναλυτικά η […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)