Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι»

19:50 - 21/11/2021

Όσα εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην κάμερα του MEGA. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός με αφορμή την παράσταση “Η παγίδα” στην οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ζήνα. Μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Μαρίνο Βυθούλκα και την εκπομπή “Τι λες τώρα” αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, αλλά και τη ... Περισσότερα To άρθρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός με αφορμή την παράσταση “Η παγίδα” στην οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ζήνα. Μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Μαρίνο Βυθούλκα και την εκπομπή “Τι λες τώρα” αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, αλλά και τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη. «Οι γονείς μου δεν είχαν μορφωτικό επίπεδο. Όταν άκουσαν πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν να το κάνω σαν χόμπι. Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου, γιατί είχαμε κόντρες», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Για το θέατρο «Ριάλτο», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε: «Η εμπλοκή μου στο θέατρο […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθού

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάχη για δυο δείχνουν τα αποτελέσματα στο 20%: Μπροστά ο Φάμελλος με 49% - Δεύτερος ο Πολάκης με 44%

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί στα Τρίκαλα - Οδηγός παραβίασε το «στοπ» και έπεσε πάνω στο περιπολικό τους

Αστέρας - ΠΑΟΚ 1-0 live: Ψάχνουν την ισοφάριση οι Θεσσαλονικείς

Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία του ομίλου της γαλανόλευκης μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας

Πίτσες στην Κουμουνδούρου για τα αποτελέσματα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ με λιγότερα βαρίδια στην πλάτη του