Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου»
15:54 - 21/11/2021
Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα […]
The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Στις σχέσεις δεν πρέπει να θεωρούμε τον άλλο δεδομένο
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε πριν την υποκριτική
Διαβάστε το στο in.grΣυγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον πατέρα του: «Δεν πρόλαβα να του δείξω την αγάπη μου»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς του, καθώς και για το πως αντέδρασαν οι ίδιοι…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου»
«Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι και οι συνεργάτες που ασχολήθηκαν με το όραμά μου», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, αλλά και τη σύζυγό του, Έφη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου
Στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, όπου και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την σύζυγό του, Έφη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου
Διαβάστε το στο spoilersΒλαδίμηρος Κυριακίδης: Στις σχέσεις δεν πρέπει να θεωρούμε τον άλλο δεδομένο
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, την σχέση με τα αδέλφια του, ενώ παραδέχεται πως οι γονείς του δεν ταίριαζαν και είχαν μια σχέση αγάπης και μίσους.Ο δημοφιλής ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μοιράζεται όσα έζησε την μια και μοναδική μέρα που δούλεψε ως φορτωτής στο λιμάνι, δεν μετανιώνει για την απόφασή του να πουλήσει δυο σπίτια για να πληρώσει συνεργάτες του στο θέατρο «Ριάλτο» και αποκαλύπτει το μυστικό που τον έχει κρατήσει ενωμένο με την σύζυγό του Έφη Μουρική, με την οποία είναι μαζί 33 ολόκληρα χρόνια. «Οι γονείς μου δεν είχαν μορφωτικό επίπεδο. Όταν άκουσαν πως θέλω να γινώ ηθοποιός, μου είπαν να το κάνω σαν χόμπι. Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr