Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»

12:20 - 21/11/2021

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» Κατερίνα Μαυρίκη έδωσε συνέντευξη στην Espresso και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει πέσει θύμα βιασμού το 2013…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» Κατερίνα Μαυρίκη έδωσε συνέντευξη στην Espresso και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει πέσει θύμα βιασμού το 2013 από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σοκάρει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: «Το 2013 με βίασε γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης»

Σοκάρει σε συνέντευξη που έδωσε η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη, η οποία εξομολογήθηκε ότι το 2013 γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τη βίασε. Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μιλώντας…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να πιείτε νερό; Να τι λέει η επιστήμη

Βρετανία - Τραγωδία: Βρέθηκαν 4 νεκροί, πιθανόν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα

GNTM: Επιστρέφει στο STAR και το πρώτο τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα

Πένθος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο 23χρονος, Χρήστος Καλλιοντζής

Αταλάντη: Ηλικιωμένη εγκλωβίστηκε σε λάκκο που άνοιξε στην αυλή της από την έντονη βροχόπτωση

Ρωσία: Η πρόταση του Μπάιντεν στον Πούτιν για την Ουκρανία