Σταμάτης Γαρδέλης: «Η Φάρμα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι, θα το δείτε και θα με δικαιώσετε»

11:48 - 21/11/2021

Στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, παρόλο που σε λίγες μέρες θα τον δούμε στη Φάρμα. […] The post Σταμάτης Γαρδέλης: «Η Φάρμα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι, θα το δείτε και θα με δικαιώσετε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γαρδέλης: «Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο»

«Η Φάρμα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι, θα το δείτε και θα με δικαιώσετε», λέει ο Σταμάτης Γαρδέλης. Σε λίγες μέρες αναμένεται να δούμε τον Σταμάτη Γαρδέλη στη Φάρμα, ωστόσο, οι δημοσιογράφοι τον εντόπισαν σε βραδινή του έξοδο. Όταν τον ρώτησαν τι έχει συμβεί με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, ο ίδιος δεν μπορούσε ... Περισσότερα To άρθρο Σταμάτης Γαρδέλης: «Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σταμάτης Γαρδέλης: «Η Φάρμα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι, θα το δείτε και θα με δικαιώσετε»

«Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο, είναι αυτό που συμβαίνει και τώρα», λέει ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο Σταμάτης Γαρδέλης, παρόλο που σε λίγες μέρες θα τον δούμε στη Φάρμα, βρέθηκε στον κινηματογράφο, όπου οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι έχει συμβεί με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ο ίδιος, ωστόσο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: "Η Φάρμα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι, θα το δείτε και θα με δικαιώσετε"

"Δεν είναι αυτό που φαίνεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»