«Με βίασε σκηνοθέτης που κατήγγειλε κι άλλη κοπέλα, αν δεν μπει φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου», δηλώνει η Κατερίνα Μαυρίκη

13:28 - 20/11/2021

Η σεναριογράφος της σειράς  «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε ανοιχτά για τον βιασμό της - «Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου», δήλωσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Με βίασε σκηνοθέτης που κατήγγειλε κι άλλη κοπέλα» – Σοκάρει η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

«Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. (...) ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα», περιέγραψε.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μαυρίκη – «Με βίασε σκηνοθέτης, αν δεν μπει φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου»

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε ανοιχτά για τον βιασμό της - «Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου», δήλωσε

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις κρατουμένων στις φυλακές Αγιάς Χανίων - Τι απαντούν οι σωφρονιστικοί

Αγόρασε αποθήκη με 500 δολλάρια και έγινε εκατομμυριούχος

Θρίλερ με τη συντριβή του αεροσκάφους στο Καζακστάν: Εσείς το ρίξατε, παραδεχτείτε το, λένε οι Αζέροι - Εικασίες, επιμένουν οι Ρώσοι

Γιατί προκλήθηκε το μποτιλιάρισμα 15 χιλιομέτρων στο Περτούλι - Οι βλάβες στα αυτοκίνητα

Θρίλερ με τη συντριβή του αεροσκάφους: Επιμένουν οι Αζέροι στο σενάριο της κατάρριψης - Βραζιλιάνοι ειδικοί έφτασαν στο Καζακστάν

Τζόκερ 26/12/24: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης - Τα νούμερα που κερδίζουν