Καλλιάνος: Νοσούν με κορωνοϊό και οι δύο γονείς μου - Στέλνει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού
11:32 - 20/11/2021
Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος ανήρτησε ένα κείμενο στον λογαριασμό του στο Facebook, ανακοινώντας την αγωνία του για τους γονείς του που νοσούν και οι δύο με…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλλιάνος: Νοσούν με κορωνοϊό και οι δύο γονείς μου
«Μόλις έμαθα ότι ο πατέρας μου κόλλησε κορωνοϊό ένιωσα σαν κάποιος να ήρθε από πίσω μου και να με έσπρωξε στο κενό...», περιέγραψε.
Διαβάστε το στο topontiki.grΚαλλιάνος: Νοσούν με κορωνοϊό και οι δύο γονείς μου -Δεν πρόλαβαν να κάνουν την 3η δόση
Ο ίδιος υποβλήθηκε στην τρίτη δόση του εμβολίου (ανήρτησε και σχετική φωτογραφία), όμως δεν μπορεί να ησυχάσει, σκεπτόμενος τις δύσκολες στιγμές που περνούν ο πατέρας και η μητέρα του.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚαλλιάνος: Νοσούν με κορωνοϊό και οι δύο γονείς μου
Το δράμα που ζει η οικογένειά του δημοσιοποίησε, μέσω Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς και οι δύο γονείς του νοσηλεύονται με κορωνοϊό. Ο ίδιος υποβλήθηκε στην τρίτη δόση του εμβολίου (ανήρτησε και σχετική φωτογραφία), όμως δεν μπορεί να ησυχάσει, σκεπτόμενος τις δύσκολες στιγμές που περνούν ο πατέρας και η […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr