Γιώργος Θεοφάνους: «Λυπάμαι που ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μητέρα του Παντελή»
11:16 - 20/11/2021
Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός απάντησε για τη νέα του εκπομπή […]
The post Γιώργος Θεοφάνους: «Λυπάμαι που ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μητέρα του Παντελή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Θεοφάνους: «Μου έχει στοιχίσει ο αυθορμητισμός μου, πρέπει να μαζέψω λίγο τη γλώσσα μου»
«Λυπάμαι που ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μητέρα του Παντελή», λέει ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και απάντησε για τη νέα του εκπομπή στο Open, για το X Factor, αλλά και για τον αυθορμητισμό του που, όπως τόνισε, στεναχώρησε την Αθηνά Παντελίδου, μητέρα του Παντελή Παντελίδη. «Έχω πάρα ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: «Μου έχει στοιχίσει ο αυθορμητισμός μου, πρέπει να μαζέψω λίγο τη γλώσσα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Θεοφάνους: «Λυπάμαι που ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μητέρα του Παντελή»
Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο συνθέτης και στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, έρχεται στο OPEN, με την εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα». Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!»! «Έχω πάρα πολύ άγχος. Έχω πολλά χρόνια να το νιώσω αυτό το πράγμα. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή τρέμουν τα πόδια μου. Ο πρώτος μου καλεσμένος […]
Διαβάστε το στο irafina.gr