Συγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: Η μάχη με τον καρκίνο και ο βιασμός της από γνωστό σκηνοθέτη

10:28 - 20/11/2021

Η Κατερίνα Μαυρίκη αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» To άρθρο Συγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: Η μάχη με τον καρκίνο και ο βιασμός της από γνωστό σκηνοθέτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Μαυρίκη: H σεναριογράφος του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μιλάει για τον βιασμό της από γνωστό σκηνοθέτη

Συνέντευξη στην Espresso, παραχώρησε η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ, Κατερίνα Μαυρίκη, η οποία μίλησε για τον βιασμό...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η σεναριογράφος του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Καταγγέλλει βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό

«Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές όταν άκουσα τις καταγγελίες»

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: Η μάχη με τον καρκίνο και ο βιασμός της από γνωστό σκηνοθέτη

Η Κατερίνα Μαυρίκη αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τον προσωπικό της Γολγοθά στην Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη. Ο βιασμός το 2013 από γνωστό σκηνοθέτη, η ενδοοικογενειακή βία και η μάχη με τον καρκίνο του μαστού. «Έχω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει η σεναριογράφος του "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" για τη μάχη της με τον καρκίνο

Aνοίγει την καρδιά της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας