Συγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: Η μάχη με τον καρκίνο και ο βιασμός της από γνωστό σκηνοθέτη
10:28 - 20/11/2021
Η Κατερίνα Μαυρίκη αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
To άρθρο Συγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: Η μάχη με τον καρκίνο και ο βιασμός της από γνωστό σκηνοθέτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Μαυρίκη: H σεναριογράφος του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μιλάει για τον βιασμό της από γνωστό σκηνοθέτη
Συνέντευξη στην Espresso, παραχώρησε η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ, Κατερίνα Μαυρίκη, η οποία μίλησε για τον βιασμό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλονίζει η σεναριογράφος του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Καταγγέλλει βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό
«Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές όταν άκουσα τις καταγγελίες»
Διαβάστε το στο news.grΣυγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: Η μάχη με τον καρκίνο και ο βιασμός της από γνωστό σκηνοθέτη
Η Κατερίνα Μαυρίκη αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τον προσωπικό της Γολγοθά στην Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη. Ο βιασμός το 2013 από γνωστό σκηνοθέτη, η ενδοοικογενειακή βία και η μάχη με τον καρκίνο του μαστού. «Έχω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η σεναριογράφος του "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" για τη μάχη της με τον καρκίνο
Aνοίγει την καρδιά της
Διαβάστε το στο ekriti.gr