Σασμός: Ανακαλύπτει το μυστικό και χάνει τον έλεγχο

23:38 - 19/11/2021

Η Βέρα Μακρομαρίδου έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου […] The post Σασμός: Ανακαλύπτει το μυστικό και χάνει τον έλεγχο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ανακαλύπτει το μυστικό και χάνει τον έλεγχο

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς που βλέπουμε στον ALPHA. Η Βέρα Μακρομαρίδου ενσαρκώνει την “Άσπα” στη σειρά “Σασμός“, που είναι ήταν η ερωμένη του Στεφανή. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv, κάνοντας ένα μικρό spoiler για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Φυσικά αναφέρθηκε […] The post ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ανακαλύπτει το μυστικό και χάνει τον έλεγχο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σασμός: Ανακαλύπτει το μυστικό και χάνει τον έλεγχο

"Ωστόσο, μετά τον ξυλοδραμό, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα πρέπει να μείνει κοντά του..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Αποφασίσαμε να κάνουμε τη δουλειά γιατί θα ήμασταν μαζί»

Ο Γιώργος Κουβαράς «πάγωσε» Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4: «Σας κάλεσα αλλά με απορρίψατε»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Έπρεπε να πεθάνει ο πατέρας μου για καταλάβω τι φοβερό άτομο είναι η μητέρα μου»

Μαύροι πίνακες: O Αντίνοος Αλμπάνης εισβάλλει ως Άρης Παυλίδης

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Το «καρφί» για την απέναντι εκπομπή ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά: «Σταμάτα, δεν θέλω τέτοια»

Tempting Fortune: Ο κλειστός φάκελος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις