Γάτα με τέσσερα αυτιά κλέβει τις εντυπώσεις και γίνεται viral!

19:20 - 19/11/2021

Η Μίδα γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το τεσσάρων μηνών γατάκι να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των χρηστών του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από 73.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μικρή γατούλα γεννήθηκε σε μια αυλή στην Άγκυρα, μαζί με τα πέντε αδελφάκια της... The post Γάτα με τέσσερα αυτιά κλέβει τις εντυπώσεις και γίνεται viral! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η γάτα με τα τέσσερα αυτιά από την Τουρκία που έγινε viral

Το όνομά της είναι Μίδα και γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το τεσσάρων μηνών γατάκι να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των χρηστών του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από 73.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μικρή γατούλα γεννήθηκε σε μια αυλή στην Άγκυρα, μαζί με τα πέντε αδελφάκια της και ... Περισσότερα To άρθρο Η γάτα με τα τέσσερα αυτιά από την Τουρκία που έγινε viral δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γάτα με τέσσερα αυτιά από την Τουρκία γίνεται viral – Γιατί την ονόμασαν Μίδα

Γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την τεσσάρων μηνών γάτα που ονομάστηκε Μίδα να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των χρηστών του διαδικτύου. Η μικρή γατούλα γεννήθηκε σε μια αυλή στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, μαζί με τα πέντε αδελφάκια της και αργότερα την «υιοθέτησε» η Κάνις Ντοσεμετζί και η οικογένειά της. Λένε πως ερωτεύτηκαν το ζώο με την πρώτη ματιά και ήθελαν αμέσως να αναλάβουν τη φροντίδα της, ανήσυχοι πως οι πιθανότητές της να βρει ένα σπίτι θα ήταν μειωμένες λόγω της μοναδικής κατάστασής της, σύμφωνα με το Reuters. «Δεν είχαμε ποτέ σκεφθεί να αγοράσουμε μια γάτα, θέλαμε απλά να σώσουμε μια γάτα από τον δρόμο και θέλαμε να την υιοθετήσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου

Άννα Βίσση και Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τους Ολυμπιονίκες

Αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών

Champions League: Η Μονακό το «μπαμ», ο Χιμένες «λύτρωσε» την Ατλέτικο [βίντεο με όλα τα γκολ της βραδιάς]

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Δύσκολες ώρες για τη βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας – Στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρή πτώση