Βαλέρια Χοψονίδου: Έπεσα θύμα ληστείας, μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, έφαγαν και έφυγαν, δεν έχω συνέλθει
14:38 - 19/11/2021
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν σήμερα η Βαλέρια Χοψονίδου η οποία μίλησε για μία τραυματική της εμπειρία. Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βαλέρια Χοψονίδου: Έπεσα θύμα ληστείας, μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, έφαγαν και έφυγαν, δεν έχω συνέλθει
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλέρια Χοψονίδου: Έχω πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι μου, δεν έχω συνέλθει
Η Βαλέρια Χοψονίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Love It», μίλησε για την τρομακτική εμεπριία που έζησε η ίδια πριν μερικά χρόνια, όταν έπεσε θύμα ληστείας. Η πρώην παίκτρια του Survivor, Βαλέρια Χοψονίδου, κλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα μαλέσκου, μίλησε μεταξύ άλλων και για την τρομακτική εμπειρία που είχε ζήσει πριν από λίγα χρόνια, με ... Περισσότερα
To άρθρο Βαλέρια Χοψονίδου: Έχω πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι μου, δεν έχω συνέλθει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒαλέρια Χοψονίδου: Μπήκαν στο σπίτι μου για να με ληστέψουν, ακόμη δεν έχω συνέλθει – ΒΙΝΤΕΟ
Η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, βρέθηκε στο πλατό του «Love It » και αποκάλυψε ότι πριν λίγα χρόνια ληστές «μπούκαραν» στο σπίτι της και άρπαξαν τα πάντα. Μάλιστα, είπε, ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει από την οδυνηρή εμπειρία. «Πριν από τέσσερα χρόνια με είχαν κλέψει στο σπίτι […]
Διαβάστε το στο dete.gr