Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά, κάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην»
12:24 - 19/11/2021
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για το γεγονός ότι αυτή την
To άρθρο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά, κάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν βρίσκομαι στο θέατρο αυτή τη στιγμή. Κάνω δύο τρεις δουλειές»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αυτή την περίοδο δεν δουλεύει στο θέατρο,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι καλά οικονομικά, δεν είμαι στο θέατρο, εργάζομαι δε δύο τρεις δουλειές»
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι αυτή την περίοδο δεν εργάζεται […]
The post Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι καλά οικονομικά, δεν είμαι στο θέατρο, εργάζομαι δε δύο τρεις δουλειές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΛεωνίδας Καλφαγιάννης: Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά, η μητέρα μου με βοήθησε, κάνω 3 δουλειές
by elisavet19/11/2021 13:0619/11/2021 13:106 Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης το πρωί της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά, η μητέρα μου με βοήθησε, κάνω 3 δουλειές
Διαβάστε το στο spoilersΚαλφαγιάννης: «Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά, κάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην»
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει
Διαβάστε το στο ekriti.gr