Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν έχω προτάσεις από την τηλεόραση

21:08 - 18/11/2021

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σημείωσε πως θέλει να παίξει στη τηλεόραση, αλλά δεν δέχεται πλέον προτάσεις.Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία. Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως ενώ θέλει να κάνει τηλεόραση, δεν δέχεται πλέον προτάσεις, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία του και εάν πτοείται. «Θέλω να παίξω, αλλά δεν έχω προτάσεις. Δεν με ρωτάνε καν. Τελευταίο μου guest ήταν στα “Καλύτερα μας χρόνια”. Μου άρεσε πολύ. Δεν κάνω τηλεόραση. Αυτή από την ΕΡΤ ήταν η τελευταία μου πρόταση. Δεν έχω πει “όχι”, αφού δεν με ρωτάνε αν θέλω. Μπορεί να πιστεύουν ότι θέλω μεγάλους ρόλους ή πολλά λεφτά. Έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση όμως», είπε χα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά