Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν: «Σε ένα τυχαίο έλεγχο οι γιατροί μου βρήκαν κάτι και έπρεπε να δράσουμε άμεσα»
14:58 - 18/11/2021
Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» ήταν η Χριστίνα Αλεξανιάν, το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου. Η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να επέμβει άμεσα προκειμένου να μπορέσει να το ξεπεράσει. «Το καλοκαίρι πέρασα μια περιπέτεια υγείας και ευχαριστώ τους γιατρούς μου που βρήκαν […]
The post Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν: «Σε ένα τυχαίο έλεγχο οι γιατροί μου βρήκαν κάτι και έπρεπε να δράσουμε άμεσα» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Αλεξανιάν: «Ένας τυχαίος έλεγχος έδειξε ότι έπρεπε να δράσουμε σε συναγερμό»
Η Χριστίνα Αλεξανιάν σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν στο Love it. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξανιάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το καλοκαίρι πέρασα μια περιπέτεια υγείας και ευχαριστώ τους γιατρούς μου που εντόπισαν ένα εύρημα και έδρασαν άμεσα. Ήταν ένας τυχαίος έλεγχος που έδειξε ... Περισσότερα
To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: «Ένας τυχαίος έλεγχος έδειξε ότι έπρεπε να δράσουμε σε συναγερμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧριστίνα Αλεξανιάν: «Ένας τυχαίος έλεγχος έδειξε ότι έπρεπε να δράσουμε σε συναγερμό»
Η Χριστίνα Αλεξανιάν σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν στο Love it. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξανιάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το καλοκαίρι πέρασα μια περιπέτεια υγείας και ευχαριστώ τους γιατρούς μου που εντόπισαν ένα εύρημα και έδρασαν άμεσα. Ήταν ένας τυχαίος έλεγχος που έδειξε […]
Διαβάστε το στο dete.gr