Τρόμος για την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου στη Γλυφάδα – Τη λήστεψαν κουκουλοφόροι
14:52 - 18/11/2021
Θύμα ληστείας έπεσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18.11.2021) η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Άγνωστοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα. Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί, όταν η πρώην Σταρ Ελλάς έβγαινε από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως ... Περισσότερα
To άρθρο Τρόμος για την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου στη Γλυφάδα – Τη λήστεψαν κουκουλοφόροι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρόμος για την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου: Της έστησαν καρτέρι τρεις κουκουλοφόροι και της πήραν 11.000 και κοσμήματα από το σπίτι
Η πρώην σύντροφος του Τάσου Μπερδέση αναγκάστηκε να οδηγήσει τους δράστες υπό τις απειλές τους εντός της οικίας της όπου άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.
Διαβάστε το στο GazzettaΘύμα ληστείας η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου - Ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους
Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί της Τετάρτης η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου έξω από το σπίτι της στην Γλυφάδα.
Ήταν γύρω στις έξι και μισή...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤρόμος για την Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου – Τη λήστεψαν στη Γλυφάδα
Θύμα ληστείας έπεσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.
Διαβάστε το στο thebest.grΘύμα άγριας ληστείας η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου στη Γλυφάδα – Κουκουλοφόροι την απείλησαν έξω από το σπίτι της
Οι ληστές της επιτέθηκαν μόλις βγήκε από το σπίτι της προκειμένου να πάει στο αυτοκίνητό της. Αφού την απείλησαν την ανάγκασαν να τους ανοίξει το σπίτι, με την ίδια να τους αποκαλύπτει έντρομη το σημείο όπου είχε χρήματα και κοσμήματα. «Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου. Είμαι άυπνη και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘύμα ληστείας έπεσε η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου στη Γλυφάδα
Θύμα ληστείας έπεσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, καθώς άγνωστοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.
Διαβάστε το στο topontiki.grΛήστεψαν την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου: «Μη μιλήσεις θα σε σφάξω μου είπαν»
Τον τρόμο που έζησε στα χέρια τριών ληστών χθες το πρωί, εξω και στη συνέχεια μέσα στο σπίτι της, στη Γλυφάδα, περιέγραψε η πρώην σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.
Η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της, περίπου στις 6.30 με 7.00 το πρωί χθες για να πάει στο κατάστημα που διατηρεί. Οταν έφτασε στο αυτοκίνητό της ένας άνδρας βρέθηκε ξαφνικά πίσω της και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι κοντά ήταν και άλλοι δύο συνεργοί του. Ο ληστής την απείλησε και άρχισε να της λέει: «Μη φωνάξεις, θα σε σφάξω».
«Δεν ήξερα τι ήθελε», λέει η κυρία Κουκίου. «να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει». Οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου, τα οποία όπως λέει έδωσε αμέσως χωρίς να αντ
Διαβάστε το στο pronews.grΣε κατάσταση σοκ η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου που την απείλησαν και την λήστεψαν κουκουλοφόροι!
Θύμα ληστείας έπεσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 18 Νοεμβρίου, η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Άγνωστοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα. Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί, όταν η Διονυσία Κουκίου έβγαινε από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤρόμος για πρώην Σταρ Ελλάς – Τη λήστεψαν κουκουλοφόροι στη Γλυφάδα
Εφιαλτικές στιγμές για την πρώην Σταρ Ελλάς
Διαβάστε το στο to10.grΤρόμος για την Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου στη Γλυφάδα – Τη λήστεψαν κουκουλοφόροι
Τον απόλυτο τρόμο έζησε η Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς,Διονυσία Κουκίου, που έπεσε θύμα ληστείας νωρίς το πρωί της Πέμπτης . Άγνωστοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα. «Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου. Είμαι άυπνη και φοβήθηκα πάρα πολύ. Πηγαίνω πάλι για να καταθέσω στην αστυνομία», […]
Διαβάστε το στο dete.gr