Συγκλονίζει η Γωγώ Τσαμπά με την εξομολόγηση της – «Είχα εθιστεί στο αλκοόλ για αρκετά χρόνια»

14:36 - 18/11/2021

Την Γωγώ Τσαμπά φιλοξένησε, μέσω ζωντανής σύνδεσης, η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Πέμπτης στο Love It του ΣΚΑϊ. Η […] The post Συγκλονίζει η Γωγώ Τσαμπά με την εξομολόγηση της – «Είχα εθιστεί στο αλκοόλ για αρκετά χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά – «Είχα εθιστεί στο αλκοόλ για αρκετά χρόνια»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού για τα προβλήματα που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει η Γωγώ Τσαμπά με την εξομολόγηση της – «Είχα εθιστεί στο αλκοόλ για αρκετά χρόνια»

“Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς” παραδέχθηκε η Γωγώ Τσαμπά. Την Γωγώ Τσαμπά φιλοξένησε, μέσω ζωντανής σύνδεσης, η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Πέμπτης στο Love It του ΣΚΑϊ. Η τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού αναφέρθηκε τόσο στο πρόβλημα που αντιμετώπισε για χρόνια με το αλκοόλ όσο και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γωγά Τσαμπά: «Είχα εθιστεί στο αλκοόλ για αρκετά χρόνια»

Αφού το έκοψε, κατάφερε να χάσει 22 κιλά

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γωγώ Τσαμπά: "Eίχα εθιστεί στο αλκοόλ για αρκετά χρόνια" (video)

"Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»