Χριστίνα Αλεξανιάν: Η εξομολόγηση για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της – «Οι γιατροί βρήκαν ένα εύρημα»

14:16 - 18/11/2021

Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου στην εκπομπή Love it και To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: Η εξομολόγηση για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της – «Οι γιατροί βρήκαν ένα εύρημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Από ένα τυχαίο έλεγχο, οι γιατροί μου βρήκαν ένα εύρημα»

Στο πλατό του Love It βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν την Παρασκευή προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου. Μέσα σε […] The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Από ένα τυχαίο έλεγχο, οι γιατροί μου βρήκαν ένα εύρημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χριστίνα Αλεξανιάν: Η δύσκολη περιπέτεια της υγείας της - "Οι γιατροί βρήκαν ένα εύρημα"

"Το καλοκαίρι πέρασα μια περιπέτεια υγείας, πολύ δύσκολη".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χριστίνα Αλεξανιάν: "Από ένα τυχαίο έλεγχο, οι γιατροί μου εντόπισαν ένα εύρημα"

Όσα είπε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»