Μαρία Ματσούκα: «Ήταν πολύ σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα»

13:58 - 18/11/2021

Το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου η Μαρία Ματσούκα μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με To άρθρο Μαρία Ματσούκα: «Ήταν πολύ σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ματσούκα: Ήταν σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του σε θερμοκοιτίδα

Mε αφορμή την ανάρτηση που έκανε στα social media για την την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας, καθώς το μωράκι της ήρθε στον κόσμο 20 νωρίτερα.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ματσούκα: «Ήταν πολύ σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του στη θερμοκοιτίδα»

Για το μωράκι που έφερε στην ζωή μίλησε η επιχειρηματίας, Μαρία Ματσούκα, η οποία τόνισε ότι ήταν πολύ σκληρό να ξέρει ότι το παιδί ήταν στην θερμοκοιτίδα. Η Μαρία Ματσούκα, με…

Διαβάστε το στο politik.gr

Μαρία Ματσούκα: "Ήταν πολύ σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του στη θερμοκοιτίδα"

Η επιχειρηματίας μιλά για το μωράκι της που ήρθε πρόωρα στη ζωή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»