Χάρης Βαρθακούρης: Η selfie με την Αντελίνα και το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη στο Globetrotters!

16:03 - 24/12/2019

Το πρώτο μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη μετά τη νίκη στο Globetrotters! The post Χάρης Βαρθακούρης: Η selfie με την Αντελίνα και το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη στο Globetrotters! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Βαρθακούρης: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη στο Globetrotters

Η ταξιδιωτική εκπομπή του STAR Globetrotters έφτασε στο τέλος της, το βράδυ της Δευτέρας, και μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης. Το ζευγάρι κέρδισε 30.000 ευρώ και τα έδωσε στην Πανελλήνια Ένωση Ελλήνων Πολυτέκνων.   Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου του τελικού,

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»