Αθηναΐς Νέγκα κατά Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;»
19:36 - 17/11/2021
Το πρωινό ζεϊμπέκικο της Ανθής Βούλγαρη στον αέρα του Mega σχολίασε έντονα η Αθηναΐς Νέγκα μέσα
To άρθρο Αθηναΐς Νέγκα κατά Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλη η Αθηναϊς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;»
Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, στάθηκε στο γεγονός ότι την στιγμή που παρουσιάζονταν τα κρούσματα για τον κορονοϊό στην Κοινωνία Ώρα Mega, η Ανθή Βούλγαρη χόρεψε με τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, λέγοντας «Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ». Αυτό ενόχλησε την Αθηναϊδα Νέγκα, που έκανε μία σειρά από instastories, αναφέροντας: «Πρώτη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑθηναϊς Νέγκα εναντίον Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς σταμάτα;»
Ξέσπασε η Αθηναϊς Νέγκα κατά της Ανθής Βούλγαρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια στάθηκε […]
The post Αθηναϊς Νέγκα εναντίον Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς σταμάτα;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈξαλλη η Αθηναϊς Νέγκα με το ζεϊμπέκικο της Ανθής Βούλγαρη για τα κρούσματα: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;», vid
Η Αθηναϊς Νέγκα εκτόξευσε τα «πυρά» της κατά της Ανθής Βούλγαρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Το άρθρο Έξαλλη η Αθηναϊς Νέγκα με το ζεϊμπέκικο της Ανθής Βούλγαρη για τα κρούσματα: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑθηναϊς Νέγκα εναντίον Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Γιατί;»
Ξέσπασε η Αθηναϊς Νέγκα κατά της Ανθής Βούλγαρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της. Συγκεκριμένα, η ίδια στάθηκε στο γεγονός ότι την στιγμή που παρουσιάζονταν τα κρούσματα για τον κορονοϊό στην Κοινωνία Ώρα Mega, η Ανθή Βούλγαρη χόρεψε με τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, λέγοντας «Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr