Λίτσα Πατέρα: Ποια ζώδια ευνοούνται από το αστέρι της Βηθλεέμ

15:03 - 24/12/2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα καθημερινά στην εκπομπή «Το Πρωινό». Δείτε όσα είπε γοα την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου var...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποια Ζώδια ευνοούνται από το αστέρι της Βηθλεέμ: Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

Για μια ακόμα φορά η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τις αστολογικές όψεις των ημερών. Η Λίτσα Πατέρα μας λέει ποια ζώδια ευνοούνται από το αστέρι της Βηθλεέμ. Το 2020 είναι ένας χρόνος σταθμός που θα φέρει πολλά γεγονότα ενώ κλείνει με την σύνοδο Δία και […] The post Ποια Ζώδια ευνοούνται από το αστέρι της Βηθλεέμ: Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει