Δήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγησή της για τη μάχη της με το αλκοόλ

12:54 - 17/11/2021

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17-11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη,…

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμ. Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγησή της για τη μάχη της με το αλκοόλ: “Δεν ήμουν η Δήμητρα ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17-11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της με το αλκοόλ. Το άρθρο Δήμ. Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγησή της για τη μάχη της με το αλκοόλ: “Δεν ήμουν η Δήμητρα ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το πρόβλημα αλκοολισμού – Το πρωί έπινα βότκα!

Media Σε μία εκ βαθέως συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε για πρώτη φορά αναλυτικά στο πρόβλημα αλκοολισμού της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το πρόβλημα αλκοολισμού – Το πρωί έπινα βότκα!

Διαβάστε το στο spoilers

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το πρόβλημα αλκοολισμού – «Το πρωί έπινα βότκα!»

Σε μία εκ βαθέως συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε για πρώτη φορά αναλυτικά στο πρόβλημα αλκοολισμού της. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αντί για καφέ έπινα βότκα» – Η εξομολόγηση της για την μάχη με αλκοόλ (vid)

Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχει δώσει την δική της μάχη με το αλκοόλ – Δείτε όσα είπε Συγκεκριμένα η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Έπινα πάρα πολύ…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Στη σπάνια εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα με την κόρη της, Βικτώρια τα γονίδια «είπαν» την αλήθεια

Matte skin: 7 setting powders που απορροφούν τη λιπαρότητα & χαρίζουν διάρκεια στο μακιγιάζ

O Luke Perry θα γινόταν σήμερα 58 κι είναι ακραίο ότι πέρασαν ήδη 5 χρόνια από τη απώλειά του

Η νέα συλλογή της Majestæt βάζει τη σύγχρονη έκφραση της θηλυκότητας στο επίκεντρο των σχεδίων της

Το αγαπημένο δερμάτινο της Σοφίας Καρβέλα δεν είναι μαύρο -Δοκίμασε τη νέα τάση στα πανωφόρια

Η «συγγνώμη» του Γιώργου Λιάγκα, δεν είναι αρκετή για να σταματήσει την παρακμή της τηλεόρασης