Δήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγησή της για τη μάχη της με το αλκοόλ
12:54 - 17/11/2021
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17-11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη,…
Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμ. Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγησή της για τη μάχη της με το αλκοόλ: “Δεν ήμουν η Δήμητρα ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα”
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17-11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της με το αλκοόλ.
Το άρθρο Δήμ. Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγησή της για τη μάχη της με το αλκοόλ: “Δεν ήμουν η Δήμητρα ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το πρόβλημα αλκοολισμού – Το πρωί έπινα βότκα!
Media Σε μία εκ βαθέως συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε για πρώτη φορά αναλυτικά στο πρόβλημα αλκοολισμού της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το πρόβλημα αλκοολισμού – Το πρωί έπινα βότκα!
Διαβάστε το στο spoilersΔήμητρα Αλεξανδράκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το πρόβλημα αλκοολισμού – «Το πρωί έπινα βότκα!»
Σε μία εκ βαθέως συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε για πρώτη φορά αναλυτικά στο πρόβλημα αλκοολισμού της.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Αντί για καφέ έπινα βότκα» – Η εξομολόγηση της για την μάχη με αλκοόλ (vid)
Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχει δώσει την δική της μάχη με το αλκοόλ – Δείτε όσα είπε Συγκεκριμένα η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Έπινα πάρα πολύ…
Διαβάστε το στο politik.gr