Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια»

12:36 - 17/11/2021

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη και μεγάλο μέρος της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και […] The post Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: Αιθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια - Προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου»

Όσα δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Στο Πρωινό ήταν καλεσμένος ο Τάσος Χαλκιάς και μίλησε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μιας κι είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές. «Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια. Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου και από εκεί και πέρα κάνω μια τεράστια υπομονή ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: Αρχικά ένιωσα μεγάλη στεναχώρια

«Αρχικά ένιωσα μεγάλη στεναχώρια και πλέον περιμένω ένα αποτέλεσμα» είπε ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας για το κίνημα #MeToo και συγκεκριμένα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος θα βρεθεί στο εδώλιο για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, και με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Σχετικά με την άσκηση εξουσίας στο χώρο, ο ηθοποιός είπε: «Δεν βλέπω καμία αλλαγή, η εξουσία θα συνεχίσει να ασκείται με τον ίδιο τρόπο. Είναι ουτοπικό ότι μία Κολυμπήθρα του Σιλωάμ θα καθαρίσει το θέατρο». «Στον τομέα τον επαγγελματικό από ανθρώπους που έχουν τώρα θιγεί – γιατί φυσικά έχουν θίξει- έχω τις καλύτερες αναμνήσεις» είπε ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Υπάρχουν πάρα πολλές διττές

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χαλκιάς για Φιλιππίδη: "Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια"

"Γύρω από έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα, ομολογουμένως όμορφα και ωραία, δεν θέλω να κάνω κουτσομπολιό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε