Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
11:56 - 17/11/2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε και στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Γιαπωνέζα και του θύμισαν όσες έχει περάσει ο ίδιος.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης-Κουβαλώ την Ελλάδα στους ώμους μου
Ο Έλληνας NBer αναφέρθηκε και στη Ναόμι Οσάκα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑντετοκούνμπο – «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη καριέρα της η Γιαπωνέζα, τονίζοντας πως του θύμισαν όσες έχει αντιμετωπίσει και ο ίδιος
Διαβάστε το στο tanea.grΑντετοκούνμπο – «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη καριέρα της η Γιαπωνέζα, τονίζοντας πως του θύμισαν όσες έχει αντιμετωπίσει και ο ίδιος
Διαβάστε το στο tovimaΑντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Για την τεράστια πίεση που δέχεται ο ίδιος αλλά και άλλοι αθλητές μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς. Ο Giannis αναφέρθηκε στη Ναόμι Οσάκα και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Γιαπωνέζα και του θύμισαν όσες έχει περάσει ο ίδιος. «Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κρατάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περιοδικό GQ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ποζάρει
To άρθρο Συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κρατάω την Ελλάδα στους ώμους μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑντετοκούνμπο: Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση – Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου
Αντετοκούνμπο: Όλα όσα τόνισε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ.
Διαβάστε το στο pagenews.grΑντετοκούνμπο – «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πλαίσιο της συνέντευξης του στο περιοδικό GQ αναφέρθηκε στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη καριέρα της η Γιαπωνέζα, τονίζοντας που του θύμισαν όσες έχει περάσει και ο ίδιος.
Διαβάστε το στο to10.grΑντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου» Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε και στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Γιαπωνέζα και του θύμισαν όσες έχει περάσει ο ίδιος. Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο περιοδικό GQ, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr