Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα»

11:04 - 17/11/2021

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Δήμητρα Αλεξανδράκη που με αφορμή την To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την εξάρτησή της από το αλκοόλ: Αντί για καφέ το πρωί έπινα βότκα

«Έπινα πάρα πολύ και παλαιότερα είχα φτάσει στο σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να σταματήσω το αλκοόλ», είπε το γνωστό μοντέλο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δ. Αλεξανδράκη: Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα βότκα»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της αναφέρθηκε και σε μια παλαιότερη εξάρτησή της.

Διαβάστε το στο Zougla

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ζήτησα βοήθεια να σταματήσω το αλκοόλ

Για τη μάχη της με το αλκοόλ μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Το μοντέλο εξήγησε ότι είχε φτάσει στο σημείο να πίνει βότκα αντί για καφέ το πρωί. «Τον τελευταίο έναν χρόνο δεν έκανα καθόλου καλή διατροφή. Δεν γυμναζόμουν, έπινα πάρα πολύ αλκοόλ και στο παρελθόν είχα φτάσει σε σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου. Δεν ήμουν η Δήμητρα αλλά ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Δηλαδή έκανα πράγματα τα οποία δεν τα θυμόμουν κιόλας. Έκανα μια ξέφρενη ζωή, χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλώντας στ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα βότκα»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα, έκανα πράγματα που δεν τα θυμόμουν» (vid)

«Έπινα πάρα πολύ και παλαιότερα είχα φτάσει στο σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να σταματήσω το αλκοόλ. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου και δεν ήμουν η Δήμητρα αλλά κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Έκανα πράγματα που δεν τα θυμόμουν, έκανα μια ξέφρενη ζωή χωρίς να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια να σταματήσω το αλκοόλ – Ξυπνούσα και έπινα βότκα αντί για καφέ»

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία και προχώρησε σε μια […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια να σταματήσω το αλκοόλ – Ξυπνούσα και έπινα βότκα αντί για καφέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την εξάρτησή της από το αλκοόλ: «Το πρωί έπινα βότκα αντί καφέ» (Video)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε σε μια σημαντική εξομολόγηση για την εξάρτησή της από το αλκοόλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για τον εθισμό της στο αλκοόλ - "Αντί να πιώ καφέ το πρωί, έπινα βότκα" [Βίντεο]

Κατάθεση ψυχής από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον εθισμό της στο αλκοόλ

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Ζήτησα βοήθεια να σταματήσω το αλκοόλ, ξυπνούσα και έπινα βότκα αντί για καφέ»

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία και προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Το γνωστό μοντέλο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Ζήτησα βοήθεια να σταματήσω το αλκοόλ, ξυπνούσα και έπινα βότκα αντί για καφέ»

Διαβάστε το στο spoilers

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς στην Κατερίνα Καινούργιου η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ. Στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτοντας το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ λέγοντας ότι είχε φτάσει στο σημείο να πίνει βότκα αντί για καφέ το πρωί. Μιλώντας για την υγεία της αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο δεν κάνει καλή διατροφή και έχει πρόβλημα με το αλκοόλ. «Τον τελευταίο έναν χρόνο δεν έκανα καθόλου καλή διατροφή. Δεν γυμναζόμουν, έπινα πάρα πολύ αλκοόλ και στο παρελθόν είχα φτάσει σε σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Aλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα»

Η Κρητικιά περιγράφει

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την εξάρτησή της από το αλκοόλ – «Αντί για καφέ το πρωί έπινα βότκα»

«Έπινα πάρα πολύ και παλαιότερα είχα φτάσει στο σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να σταματήσω το αλκοόλ», είπε το γνωστό μοντέλο.

Διαβάστε το στο to10.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Ζήτησα βοήθεια να σταματήσω το αλκοόλ"

"Ξυπνούσα και έπινα βότκα αντί για καφέ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»