Γκλέτσος… μαινόμενος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει

08:24 - 17/11/2021

Εκτός εαυτού βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lamianow.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. «Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού, δεν τον έπεισαν όμως και κάπου εκεί, ο Απόστολος Γκλέτσος ξέφυγε. «

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκλέτσος σε κατάσταση… «αμόκ» στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Μη μιλάς! Μη μιλάς! Αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. [video]

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης το Περιφερειακό Συμβούλιο

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει (Βίντεο)

Εκτός εαυτού βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω τι θα γίνει»

Ξέφυγε η κατάσταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο. Έξαλλος με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας το οποίο διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης. Η κατάσταση ξέφυγε όταν η συζήτηση πήγε στα έργα που θα γίνουν στην πυρόπληκτη Εύβοια με τον Απόστολο Γκλέτσο να μην ικανοποιείται με τις εξηγήσεις του Περιφερειάρχη.  «Θέλω τώρα την δέσμευση του περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. Αφότου απάντησε στις δηλώσε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα