Stan: Είχα χάσει τον εαυτό μου σε μια περίοδο που δεν μπορούσα να τον μαζέψω

02:56 - 17/11/2021

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (16/11) τον Stan. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συναντήθηκε με τον μικρό Σπύρο Ντούγια και εξήγησε για ποιο λόγο του θυμίζει τον εαυτό του σε μικρή ηλικία. Αποκάλυψε το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει, αλλά και πώς βιώνει τελικά όσα κατάφερε να πετύχει. Κάνει τον απολογισμό του και θυμάται την περίοδο που είχε «ξεφύγει», αλλά και το μάθημα που πήρε μέσα από αυτή την κατάσταση. Μίλησε τρυφερά για τη σύντροφό του, Βέρα, αλλά και τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του τον τελευταίο καιρό, τη Μάρα Μεϊμαρίδη. Πώς ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι θα τραγουδάνε μαζί, και για ποιο λόγο τη θαυμάζει; Τέλος, ο Stan ερμήνευσε με τους μουσικ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Stan: «Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου»

O Stan ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και θυμήθηκε την περίοδο που είχε «ξεφύγει»

Διαβάστε το στο Zougla

Stan – «Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου»

O Stan, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, αποκάλυψε ότι μία περίοδο είχε χάσει τον εαυτό του!

Διαβάστε το στο in.gr

Stan: «Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου»

O Stan ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και θυμήθηκε την περίοδο που είχε «ξεφύγει», αλλά και το μάθημα που πήρε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Stan – «Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου» (vid)

O Stan, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, αποκάλυψε ότι μία περίοδο είχε χάσει τον εαυτό του!

Διαβάστε το στο to10.gr

Stan: «Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου» (VIDEO)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Stan. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θυμάται την περίοδο που είχε «ξεφύγει», αλλά... The post Stan: «Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Νεκρός στις φονικές πλημμύρες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, Χοσέ Καστιγιέχο

Πρώτο το «The Reunion» με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη τον Οκτώβριο

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο 0,56%

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του θανάτου του 29χρονου Βαγγέλη: Η ιατροδικαστική από φωτογραφία και το μαχαίρι στην καρδιά του

Το πυρηνικό δόγμα του Ιράν μπορεί να αλλάξει, προειδοποιεί σύμβουλος του Χαμενεΐ

Ισραηλινός βομβαρδισμός στην Τύρο του Λιβάνου – Ισοπεδώθηκε κτίριο