'American bar' το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος - Α.Γκλέτσος: «Δεν θα με ξανά διακόψεις εμένα ποτέ»
23:12 - 16/11/2021
Σε «american bar» μετατράπηκε η συνεδρίαση που είχε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης, όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια.
Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέβασε τους τόνους στη συνεδρίαση ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν, ανέφερε αρχικά πως θέλει προφορική δέσμευση του Περιφερειάρχη «ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» σύμφωνα με το lamianow.gr.
Ωστόσο, οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ήταν «ακαταλαβίστικες» και τον κάλεσε να «μας τα πεις εδώ όλα».
«Στα ακαταλίβιστικα και a priori φτιαγμένα από τώρα, λέμε όχι σε όλα και ξεκινάει έ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα πήρε στο κρανίο ο Γκλέτσος: «Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ, άκουσες τι σου είπα;»
Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης και όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης το Περιφερειακό […]
The post Τα πήρε στο κρανίο ο Γκλέτσος: «Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ, άκουσες τι σου είπα;» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΧαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας – Γκλέτσος: «Αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει»
Άναψαν… τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, με τον Απόστολο Γκλέτσο να ξεσπαθώνει.
Διαβάστε το στο thebest.grΤο ξέσπασμα του Γκλέτσου στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ...»
Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης και όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος  ...
Διαβάστε το στο real.grΞέσπασμα Γκλέτσου στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ…»
«Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη, οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες, τώρα θα μας τα πεις εδώ όλα»
Διαβάστε το στο news.gr