Κυριάκος Μητσοτάκης στους Financial Times: Η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα δεν είναι απλώς μία υποσημείωση στην επίσκεψή μου
21:20 - 16/11/2021
«Είναι ένα θέμα πολύ υψηλού ενδιαφέροντος για μένα και όχι απλώς μια υποσημείωση στην επίσκεψή μου στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης με την εφημερίδα «Financial Times» την Τρίτη στο Λονδίνο… Αναφερόμενος στα Γλυπτά που αποσπάστηκαν από τον Παρθενώνα της Αθήνας στις αρχές του 19ου αιώνα από τον Λόρδο Έλγιν. ... Περισσότερα
To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης στους Financial Times: Η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα δεν είναι απλώς μία υποσημείωση στην επίσκεψή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης στους Financial Times: Η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα ήταν θέμα υψηλού ενδιαφέροντος στην επίσκεψή μου
Θέμα πολύ υψηλού ενδιαφέροντος και όχι απλώς μία υποσημείωση στην επίσκεψη του στο Ηνωμένο Βασίλειο χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το αίτημα για επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στους «Financial Times» την Τρίτη, αναφερόμενος στα Γλυπτά που αποσπάστηκαν από τον Παρθενώνα της Αθήνας στις αρχές...
The post Μητσοτάκης στους Financial Times: Η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα ήταν θέμα υψηλού ενδιαφέροντος στην επίσκεψή μου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚυριάκος Μητσοτάκης: Η επιστροφή των Γλυπτών είναι θέμα αξιακό και πολιτικό
Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, το αντίθετο ακριβώς. Η άρνηση του Μπόρις Τζόνσον να συζητήσει το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα ήταν δεδομένη.
Διαβάστε το στο mononews.gr