«Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break», δήλωσε ο Νικόλας Ράπτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλας Ράπτης: Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε την Τρίτη (16/11) ο Νικόλας Ράπτης και μίλησε για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», την «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ απάντησε και για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σόου. Αλλά και στο ερώτημα: Θα πάει σε ριάλιτι επιβίωσης: Για ποιο λόγο αναβλήθηκε η πρεμιέρα και από Νοέμβρη πάει Γενάρη; «Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, γι’ αυτά πρέπει να μιλήσετε με το κανάλι. Δεν έχω καμιά γνώση του τί γίνεται, εγώ είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού, πηγαίνω, αυτά που είναι να γυρίσω τα κάνω και φεύγω», είπε και στην ερώτηση «λένε πως δεν είχατε ταλέντα» ανέφερε: «Δε νομίζω πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει!. Σου λέω, α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝικόλας Ράπτης: "Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break"
Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα
Διαβάστε το στο patrasevents.gr