Κατερίνα Τσάβαλου: «Με την οικογένειά μου προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα»
15:52 - 16/11/2021
Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την μητρότητα που θεωρεί το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή […]
The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Με την οικογένειά μου προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Τσάβαλου – Με την οικογένειά μου προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα
«Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα αλλά ήμουν με ταμείο ανεργίας και περίμενα το επίδομα», τόνισε η ηθοποιός μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει
Διαβάστε το στο in.grΚατερίνα Τσάβαλου: «Προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, ήμουν με ταμείο ανεργίας» (Video)
Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου – «Με την οικογένειά μου προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα»
Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την μητρότητα που θεωρεί το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή της, αλλά και τις οικονομικές...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου – «Με την οικογένειά μου προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα»
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Τσάβαλου: "Με την οικογένειά μου προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα"
"Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr