Πέγκυ Τρικαλιώτη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Κάναμε παρέα, σοκαρίστηκα, σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»

12:30 - 16/11/2021

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Νοεμβρίου στο Πρωινό για μία εφ’ όλης To άρθρο Πέγκυ Τρικαλιώτη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Κάναμε παρέα, σοκαρίστηκα, σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Τρικαλιώτη για #MeToo: Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο

Για το ελληνικό #MeToo μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη εκφράζοντας την ειλικρινή έκπληξή της για τις καταγγελίες που όπως χαρακτηριστικά λέει της προκάλεσαν μεγάλο σοκ. «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο» λέει η ηθοποιός αναφερόμενη στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, που είναι προφυλακισμένοι κατηγορούμενη για σεξουαλικά εγκλήματα, συγκαταλέγονται στους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η Πέγκυ Τρικαλιώτη. «Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους, τους ήξερα. Με πολλούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση και είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του. Π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκλονίζει για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο» (vid)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης συγκαταλέγονται στους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η Πέγκυ Τρικαλιώτη και με τους οποίους διατηρούσε φιλική σχέση. Πώς αντέδρασε όταν έμαθε τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και τις κατηγορίες που τους βαρύνουν; «Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν υπερόπτες. Αν πρέπει να έχεις επικοινωνία με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκλονίζει για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τρίτη και όταν η κουβέντα έφτασε στο κίνημα του #metoo, η ηθοποιός […] The post Η Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκλονίζει για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο». appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκλονίζει για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο».

"Δεν μπορεί να ξέρω έναν άνθρωπο, να συνομιλώ μαζί του, να γελάω μαζί του, να περνάω καλά μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του…" Το άρθρο Η Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκλονίζει για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο». εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πέγκυ Τρικαλιώτη για #MeToo: Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο

«Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους, τους ήξερα»

Διαβάστε το στο news.gr

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη – «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο, σοκαρίστηκα»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τρίτη και όταν η κουβέντα έφτασε στο κίνημα του #metoo, η ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη – «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο, σοκαρίστηκα»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»