Ανδρέας Φουστάνος: Μιλά πρώτη φορά για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη 49χρονη εικαστικό
10:36 - 16/11/2021
Λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη της 49χρονης εικαστικού για το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, όπου πυροβόλησε
To άρθρο Ανδρέας Φουστάνος: Μιλά πρώτη φορά για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη 49χρονη εικαστικό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Φουστάνος: Μιλά για τη σχέση του με τη 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο (Βίντεο)
Ο Ανδρέας Φουστάνος απαντάει για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πρώην σύζυγό της στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της κόρης τους.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑνδρέας Φουστάνος: Είχα γνωρίσει την 49χρονη εικαστικό πριν πολλά χρόνια
Για τη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό η οποία πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος έκανε λόγο για έναν ευχάριστο άνθρωπο την περίοδο που είχαν γνωριστεί πριν 15 χρόνια. «Την έχω γνωρίσει την κατηγορούμενη», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1. Ο ίδιος αποκάλυψε: «Ένας ευχάριστος άνθρωπος ήταν όταν την γνώρισα εγώ. Τίποτα άλλο. Άλλες εποχές». «Έχουν δει τόσα τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή» Ο ίδιος ανέφερε ότι από τη γνωριμία τους έχουν περάσει «πάνω από 15 χρόνια» συμπληρώνοντας ότι «άμα γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς μια τέτοια ιστορία. Έχουν δει τόσα τα μάτια μου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grO Aνδρέας Φουστάνος μιλάει για την σχέση του με την εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο
Στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη της 49χρονης εικαστικού για την επίθεση που έκανε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Ανδρέας Φουστάνος για τη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό
Για την γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό, η οποία πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος […]
The post Ο Ανδρέας Φουστάνος για τη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Ανδρέας Φουστάνος για τη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον γιατρό
Για την γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό, η οποία πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος στο Πρωινό. «Την έχω γνωρίσει την κατηγορούμενη», λέει ο Ανδρέας Φουστάνος και αποκαλύπτει: Ένας ευχάριστος άνθρωπος ήταν όταν την γνώρισα εγώ. Τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Πάνω από 15 χρόνια. Άμα γνωρίζεις έναν άνθρωπο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνδρέας Φουστάνος: Η γνωριμία και η σχέση με τη 49χρονη Αλβανίδα που πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι
Συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού έδωσε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος σχετικά με τη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό. Λίγα 24ωρα μετά τη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανδρέας Φουστάνος: Η γνωριμία και η σχέση με τη 49χρονη Αλβανίδα που πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι
Διαβάστε το στο spoilers