Ξεσπά η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»
01:42 - 16/11/2021
Την Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της […]
The post Ξεσπά η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες»
Στον δεσμό που διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια με τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου εκφράζοντας τα παράπονά της για τη στάση απέναντι της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της.
Διαβάστε το στο GazzettaΜαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες»
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΞεσπά η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Δεν είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, έχω ονοματεπώνυμο» (vid)
«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου. «Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες»
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες»
Το άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΆγριες Μέλισσες – Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα όταν είδα ότι με αναφέρουν ως σύντροφο του Λευτέρη
Media Σε μία συνέντευξη έξω από τα δόντια, η πρωταγωνίστρια στις Άγριες Μέλισσες, Μαρκέλλα Γιαννάτου, τα έβαλε κατά της πατριαρχίας και δήλωσε πότε θα παντρευτεί....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άγριες Μέλισσες – Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα όταν είδα ότι με αναφέρουν ως σύντροφο του Λευτέρη
Διαβάστε το στο spoilersΜαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου» (video)
"Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr