Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Στο The Voice δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο»

12:48 - 15/11/2021

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η ίδια ήταν απολύτως ξεκάθαρη και το τόνισε […] The post Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Στο The Voice δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Στην αρχή με στενοχώρησε γιατί δεν πήρα από κανέναν την θέση στο The Voice»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ξεκαθαρίζει. Στο Love it βρέθηκε καλεσμένη η Βάλια Χατζηθεοδώρου κι απάντησε για την θέση που θα αναλάβει στα backstage του The Voice. «Στην αρχή λίγο με στεναχώρησε γιατί ίσως δεν είχε γίνει πολύ ξεκάθαρο ότι εγώ δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο. Ήταν μια κενή θέση και εμένα μου ζήτησαν να ... Περισσότερα To άρθρο Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Στην αρχή με στενοχώρησε γιατί δεν πήρα από κανέναν την θέση στο The Voice» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Δεν πήρα τη θέση από κανέναν στο Voice

Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένη η Βάλια Χατζηθεοδώρου η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη θέση της στα backstage του «Voice» και τόνισε πως δεν πήρε τη θέση κανενός, εννοώντας τη Λάουρα Νάργες. «Στην αρχή λίγο με στεναχώρησε γιατί ίσως δεν είχε γίνει πολύ ξεκάθαρο ότι εγώ δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο. Ήταν μια κενή θέση και εμένα μου ζήτησαν να καλύψω το backstage», εξήγησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. «Έχω καλές σχέσεις με όλους και περνάω τόσο ωραία στο Voice», πρόσθεσε επίσης η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Υπενθυμίζεται πως το όνομα της Βάλιας Χατζηθεοδώρου ακούστηκε μετά την απόφαση της Λάουρα Νάργες να αποχωρήσει από το «Voice» μια ανάσα από την έναρξη των knockouts του

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

The Voice – Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι το νέο πρόσωπο στα backstage του The Voice of Greece, μετά την To άρθρο The Voice – Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

The Voice – Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι το νέο πρόσωπο στα backstage του The Voice of Greece, μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες! Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο talent show, όσο και για το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της Πέτρο Πυλαρινό. «Όχι δεν υπάρχει η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βάλια Χατζηθεοδώρου: "Στο The Voice δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο"

"Έχω καλές σχέσεις με όλους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»