Γεράσιμος Χουλιάρας: Με πίεσαν να κάνω εξετάσεις και βρέθηκε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

09:42 - 15/11/2021

Ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, μίλησε στην τηλεόραση του Mega, για την περιπέτεια της υγείας του. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως εάν δεν πήγαινε «με το ζόρι» για εξετάσεις στο νοσοκομείο, ίσως να μην ήταν πια στη ζωή. «Κλειστήκαμε δύο χρόνια με ... Περισσότερα To άρθρο Γεράσιμος Χουλιάρας: Με πίεσαν να κάνω εξετάσεις και βρέθηκε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Χουλιάρας – Φίλος με πίεσε να κάνω εξετάσεις και βρέθηκε σοβαρό πρόβλημα

Έκανα λάθος. Αντί να κάνω τον σεισμολόγο, έκανα τον γιατρό.

Διαβάστε το στο in.gr

Γεράσιμος Χουλιάρας: Με πίεσαν να κάνω εξετάσεις και βρέθηκε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, μίλησε στην τηλεόραση του Mega, για την περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γεράσιμος Χουλιάρας: Συγκλονίζει ο σεισμολόγος – «Τα τελευταία 10 χρόνια έχω καρκίνο, τώρα βρήκα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα» [βίντεο]

Γεράσιμος Χουλιάρας: Την προηγούμενη εβδομάδα ο γνωστός σεισμολόγος και διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook ότι έκανε με το ζόρι κάποιες εξετάσεις που αν δεν τις είχε κάνει θα είχε πεθάνει. Ο κ. Χουλιάρας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την... The post Γεράσιμος Χουλιάρας: Συγκλονίζει ο σεισμολόγος – «Τα τελευταία 10 χρόνια έχω καρκίνο, τώρα βρήκα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γεράσιμος Χουλιάρας: Έχω καρκίνο 10 χρόνια, τώρα αντιμετωπίζω σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα (Video)

«Έκανα λάθος, αντί να κάνω το σεισμολόγο έκανα το γιατρό»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γεράσιμος Χουλιάρας: «Έχω 10 χρόνια καρκίνο, τώρα βρήκα και άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας» [video]

Τι είπε ο Γεράσιμος Χουλιάρας για τον καρκίνο και το νέο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί; Την προηγούμενη εβδομάδα ο γνωστός σεισμολόγος και διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook ότι έκανε με το ζόρι κάποιες εξετάσεις που αν δεν τις είχε κάνει θα είχε πεθάνει. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γεράσιμος Χουλιάρας: «Έχω 10 χρόνια καρκίνο, τώρα βρήκα και άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Συγκλονίζει ο Γ. Χουλιάρα: Φίλος με πίεσε να πάω για εξετάσεις και βρήκα σοβαρό πρόβλημα

«Τα τελευταία δέκα χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον καρκίνο, και φοβόμουν να κάνω πάλι εξετάσεις»

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει ο Γ. Χουλιάρας: «Τα τελευταία 10 χρόνια έχω καρκίνο, τώρα βρήκα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα» (βίντεο)

Στο νοσοκομείο βρέθηκε για λίγες ημέρες ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, ο οποίος εξομολογήθηκε με ανάρτησή του την Πέμπτη ότι εάν δεν πήγαινε «με το ζόρι» εγκαίρως να κάνει ιατρικές εξετάσεις, ενδεχομένως να μην ήταν πλέον στη ζωή. Ο κ. Χουλιάρας μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα σχετικά με την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χουλιάρας: Τα τελευταία 10 χρόνια έχω καρκίνο – Τώρα βρήκα ένα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Χουλιάρας: Τα τελευταία 10 χρόνια έχω καρκίνο – Τώρα βρήκα ένα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα Ειδήσεις: Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Γεράσιμος Χουλιάρας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο γνωστός σεισμολόγος και διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών την περασμένη εβδομάδα είχε ενημερώσει τους […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 69-80: Σπουδαία νίκη στην Γερμανία με επιθετική πολυφωνία και μεγάλα σουτ για το «τριφύλλι»

Πρωτοχρονιά 2025: «Τσιμπημένες» οι τιμές της βασιλόπιτας – Πόσο θα πληρώσετε σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία και σούπερ μάρκετ

Βίντεο δείχνει τον Άγιο Βασίλη να φέρνει δώρα νατοϊκούς πυραύλους και να δέχεται επίθεση από την άμυνα της Ρωσίας

Telegraph: «Η Άσμα πεθαίνει» – Η σύζυγος του Μπασάρ αλ Άσαντ νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση λόγω λευχαιμίας

Βαγγέλης Μαρινακης: Η χειραψία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το παθιασμένο μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

Καιρός: Στην καρδιά της κακοκαιρίας η χώρα – Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες και πού θα πέσει η θερμοκρασία στους -8 βαθμούς Κελσίου