Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων σπουδαίων αθλητών για τα χειρουργεία της

09:20 - 15/11/2021

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων σπουδαίων αθλητών για τα χειρουργεία της Τσιτσιπάς, Μπουρούσης, Παππάς και Μπάνε Πρέλεβιτς είναι μερικοί από τους αθλητές που συμμετέχουν Το κύμα αγάπης και συμπαράστασης προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που μετά τη δικαίωση από την καταδίκη της Έφη Κακαράντζουλα σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, θέλει να αφοσιωθεί στην αποκατάσταση των τραυμάτων της, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε δημοπρασία ρακέτα του Τσιτσιπά και φανέλες αθλητών για τα χειρουργεία της

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της γυναίκας που έγινε σύμβολο γενναιότητας και ανεβαίνει καθημερινά το δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, στέκονται κορυφαίοι αθλητές. Σήμερα, στις 10 το βράδυ ξεκινά από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Ιdols η δημοπρασία αντικειμένων κορυφαίων αθλητών, για οικονομική ενίσχυση για τα χειρουργεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μία ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τον Νίκο Γκάλη και τον Μπάνε Πρέλεβιτς είναι μερικά από τα αντικείμενα, θρύλων του ελληνικού αθλητισμού που δημοπρατούνται για την Ιωάννα. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Παππάς, διέθεσε την φανέλα του α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε δημοπρασία ρακέτα του Τσιτσιπά και φανέλες αθλητών για τα χειρουργεία της

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της γυναίκας που έγινε σύμβολο γενναιότητας και ανεβαίνει καθημερινά το δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, στέκονται κορυφαίοι αθλητές. Σήμερα, στις 10 το βράδυ ξεκινά από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Ιdols η δημοπρασία αντικειμένων κορυφαίων αθλητών, για οικονομική ενίσχυση για τα χειρουργεία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή