Ο Χρήστος Αντωνιάδης αποκαλύπτει: «Η εμφάνισή μου στους «Δύο Ξένους» με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου»
16:46 - 14/11/2021
Συνέντευξη σε εκπομπή παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) 0 Χρίστος Αντωνιάδης.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Οι Δύο Ξένοι», και αποκάλυψε πτυχές από την συμμετοχή του αλλά και από τα γυρίσματα.
«Πραγματικά ήταν υπέροχα, όταν συμμετείχα στους «Δύο Ξένους«». Δεν καταλάβαινα τί μου συνέβαινε τότε, αλλά αυτά τα καταλαβαίνεις εκ των υστέρων», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.
«Το έκανα με μεγάλη μου χαρά»
Για το πώς προέκυψε αυτή η συμμετοχή, ανέφερε: «Από την εταιρεία δίσκων που ήμουν τότε προέκυψε η πρόταση, ήρθαν σε διαπραγματεύσεις και συνέβη. Αρχικά ήταν να πάει κάποιος άλλος στη θέση μου αλλά κάτι συνέβη, δε ξέρω τί, με αποτέλεσμα να μου έρθει ένα σε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρίστος Αντωνιάδης: Η εμφάνισή μου στους «Δύο Ξένους» με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου
Ο Χρίστος Αντωνιάδης, θυμήθηκε την συμμετοχή του στην σειρά του MEGA «Οι Δύο Ξένοι», ως καλεσμένος της εκπομπής «Τι Λες Τώρα». «Πραγματικά ήταν υπέροχα, όταν συμμετείχα στους «Δύο Ξένους». Δεν καταλάβαινα τί μου συνέβαινε τότε, αλλά αυτά τα καταλαβαίνεις εκ των υστέρων», είπε αρχικά ο τραγουδιστής. Για το πώς προέκυψε αυτή η συμμετοχή, ο τραγουδιστής ανέφερε: « Από την εταιρεία δίσκων που ήμουν τότε προέκυψε η πρόταση, ήρθαν σε διαπραγματεύσεις και συνέβη. Αρχικά ήταν να πάει κάποιος άλλος στη θέση μου αλλά κάτι συνέβη, δε ξέρω τί, με αποτέλεσμα να μου έρθει ένα σενάριο και με μεγάλη μου χαρά το έκανα. Ήταν το δεύτερο σίριαλ που έκανα στο MEGA. Το πρώτο ήταν το «Εμείς και εμείς». Διαβάζον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Χρίστος Αντωνιάδης αποκαλύπτει για τις ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Στο «Τι λες τώρα» της Κυριακής εμφανίστηκε μέσω skype ο Χρίστος Αντωνιάδης με διάθεση να γυρίσει πίσω στον χρόνο. Τότε […]
The post Ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκαλύπτει για τις ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr