Κακή Τηλεόραση: H Μπέτυ Μαγγίρα ειρωνεύεται στο τρέιλερ της την Κατερίνα Καινούργιου

16:38 - 14/11/2021

Είναι αυτό το συναίσθημα που βλέπεις κάτι στο timeline σου και λες δεν μπορεί… κάτι κατάλαβα λάθος. Και πατάς ξανά play να διαπιστώσεις αν όντως είδες αυτό που νομίζεις πως είδες. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου όταν στον λογαριασμό του instagram της εκπομπής πoυ παρουσιάζει η Μπέτυ Μαγγίρα στο Οpen εμφανίστηκε το επίσημο τρέιλερ του […] The post Κακή Τηλεόραση: H Μπέτυ Μαγγίρα ειρωνεύεται στο τρέιλερ της την Κατερίνα Καινούργιου appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το σατιρικό τρέιλερ για την εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα και η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Ένα σατιρικό τρέιλερ με φόντο τον Πύργο του Άιφελ δημοσίευσε για την πρωινή εκπομπή της η Μπέττυ Μαγγίρα προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι. Στο τρέιλερ η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλούν σαν να παίζουν σε θεατρικό σκετς, ενώ κάποια στιγμή η παρουσιάστρια αναφέρεται στα καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας». Το τρέιλερ σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με story στο Instagram, αναδημοσιεύοντας post στο οποίο γράφει «Κακή τηλεόραση. Η Μπέττυ Μαγγίρα ειρωνεύεται στο τρέιλερ της την Κατερίνα Καινούργιου». «Δεν έχω λόγια για αυτή τη μικροπρέπεια» «Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»