Άφωνη η Μελίνα Μακρή – Έμαθε το φύλο του μωρού της κατά την διάρκεια της συνέντευξης

12:02 - 14/11/2021

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε την Μελίνα Μακρή κατά την διάρκεια συνέντευξης στην Ελένη Βουλγαράκη για το Χαμογέλα και Πάλι. Συγκεκριμένα, […] The post Άφωνη η Μελίνα Μακρή – Έμαθε το φύλο του μωρού της κατά την διάρκεια της συνέντευξης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Μελίνα Μακρή έμαθε το φύλο του μωρού της κατά την διάρκεια συνέντευξης- Δειτε την αντίδρασή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικότερα, ο σύντροφός της, Φράνκι Λουβάρης, τής ετοίμασε ένα μικρό πάρτι και μια υπέροχη τούρτα, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν ήθελε να γνωρίζει το φύλο του μωρού της. Όταν τής έδωσε ένα κομμάτι από την τούρτα, η γνωστή τραγουδίστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό κι έπειτα ξέσπασε σε δάκρυα. Όπως έμαθε, το μωράκι που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μελίνα Μακρή: Στον 'αέρα' έμαθε το φύλο του μωρού που περιμένει [εικόνες, βίντεο]

Η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της έμαθαν το φύλο του μωρού κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άφωνη η Μελίνα Μακρή – Έμαθε το φύλο του μωρού της κατά την διάρκεια της συνέντευξης

Δάκρυα χαράς για την Μελίνα Μακρή, όταν αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της. Μια τεράστια έκπληξη περίμενε την Μελίνα Μακρή κατά την διάρκεια συνέντευξης της στην Ελένη Βουλγαράκη για το Χαμογέλα και Πάλι. Συγκεκριμένα, ο σύντροφός της, Φράνκι Λουβάρης, τής ετοίμασε ένα μικρό πάρτι και μια υπέροχη τούρτα, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν ήθελε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της έμαθαν το φύλο του μωρού κατά τη διάρκεια εκπομπής!

Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της έμαθαν το φύλο του μωρού κατά τη διάρκεια εκπομπής!

Διαβάστε το στο spoilers

Μελίνα Μακρή: Έμαθε το φύλο του μωρού της κατά την διάρκεια της συνέντευξης

Δάκρυα χαράς για την τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μελίνα Μακρή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Μελίνα Μακρή βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Vegas σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Φράνκ Λούβαρη. Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr The post Μελίνα Μακρή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»