Μαρίνα Πατούλη – J2US: Αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο Γιώργος Πατούλης, όταν του είπε για τη συμμετοχή της στο σόου

11:40 - 14/11/2021

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου ήταν οι δύο παίκτες που εισέβαλαν στο όγδοο live To άρθρο Μαρίνα Πατούλη – J2US: Αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο Γιώργος Πατούλης, όταν του είπε για τη συμμετοχή της στο σόου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη – Η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη όταν του ανακοίνωσε ότι τα πάει στο J2US

Οι δυο τους μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις

Διαβάστε το στο in.gr

Η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο Γιώργος Πατούλης, όταν του είπε για τη συμμετοχή της στο J2US

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου ήταν οι δύο παίκτες που εισέβαλαν στο όγδοο live του J2US και αποτέλεσαν τη μεγάλη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη. «Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση! Εγώ λοιπόν κάνω την επανεκκίνηση μου γιατί θα σας εκμυστηρευτώ, σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί, ότι για μένα ολοκληρώθηκε η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»