Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο πολύ άσχημης κατάθλιψης, είχα ενοχές, ήμουν χάλια»

19:16 - 13/11/2021

Στην παρέα των Dot βρέθηκε σήμερα  ο Αντώνης Καφετζόπουλος και με αφορμή το γενέθλιο post του To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο πολύ άσχημης κατάθλιψης, είχα ενοχές, ήμουν χάλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καφετζόπουλος: Πέρασα πολύ άσχημη κατάθλιψη, ευτυχώς όχι αυτοκτονική

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Καφετζόπουλος το Σάββατο προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, από καρδιάς στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική γιατί είναι και άλλοι που, παίρνοντας τα ίδια φάρμακα με μένα, δεν βγάζουν από το μυαλό τους την σκέψη να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Είναι στον άνθρωπο. Εγώ δεν σκεφτόμουν αυτό. Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα». «Θυμάμαι ότι δεν σταμάτησα ποτέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H αποκάλυψη του Αντώνη Καφετζόπουλου: «Πέρασα μια περίοδο πολύ άσχημης κατάθλιψης, είχα ενοχές, ήμουν χάλια» (vid)

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε και για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το γεγονός ότι δεν «ταίριαξε» σε αυτόν τον χώρο. «Είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, παραιτήθηκα μετά από σκληρές μάχες για πράγματα που δεν συμφωνούσα. Τα βρόντηξα και έφυγα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα πολύ άσχημη κατάθλιψη, ευτυχώς όχι αυτοκτονική»

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Καφετζόπουλος το Σάββατο προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα πολύ άσχημη κατάθλιψη, ευτυχώς όχι αυτοκτονική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο πολύ άσχημης κατάθλιψης, είχα ενοχές, ήμουν χάλια»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αντώνης Καφετζόπουλος για κατάθλιψη: «Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια» (VIDEO)

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην πρώτη συνέντευξη μετά το γενέθλιο του post που έγινε viral, μίλησε στο «Dot.» για τα πράγματα... The post Αντώνης Καφετζόπουλος για κατάθλιψη: «Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»