Άλβες: «Η καρδιά και η ψυχή μου ήξεραν ότι θα επέστρεφα στην Μπαρτσελόνα»

11:06 - 13/11/2021

Το πρώτο μήνυμα του Ντάνι Άλβες στο instagram, μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άλβες: «Είμαι ξανά στο σπίτι μου, ήξερα ότι θα επιστρέψω»

Για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο και πάλευε πέντε χρόνια μίλησε ο Ντάνι Άλβες. Παίκτης της Μπαρτσελόνα και με τη βούλα είναι πλέον ο Ντάνι Άλβες, από το βράδυ της Παρασκευής. Ο Βραζιλιάνος δεξιός αμυντικός αποφάσισε να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα», για μια δεύτερη θητεία του, γνωρίζοντας πως υπάρχει για αυτόν θέση στην […] The post Άλβες: «Είμαι ξανά στο σπίτι μου, ήξερα ότι θα επιστρέψω» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Άλβες: “Η καρδιά και η ψυχή μου ήξεραν ότι θα επέστρεφα στην Μπαρτσελόνα”

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του deal με την Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του ο Ντάνι Άλβες δημοσίευσε φωτογραφία του στο Instagram που τον δείχνει να φιλάει το χορτάρι του Καμπ Νόου, ενώ τόνισε πως περίμενε πέντε χρόνια αυτή τη στιγμή. Μία ακόμα μεγάλη επιστροφή στο Καμπ Νόου είναι πλέον γεγονός αφού λίγα 24ωρα μετά […] The post Άλβες: “Η καρδιά και η ψυχή μου ήξεραν ότι θα επέστρεφα στην Μπαρτσελόνα” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Άλβες: «Είμαι ξανά στο σπίτι μου, ήξερα ότι θα επιστρέψω»

Την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα σχολίασε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, που μάγεψε στο Καμπ Νόου, Ντάνι Άλβες, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε ανάρτηση που έκανε σε μέσο…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ