Βάσω Γουλιελμάκη: Τίποτα δεν μου χαρίστηκε, κάθε φορά στο σανίδι πρέπει να αποδείξω την αξία μου

23:32 - 12/11/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» ήταν η Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της, αλλά και για τα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βάσω Γουλιελμάκη: Τίποτα δεν μου χαρίστηκε, κάθε φορά στο σανίδι πρέπει να αποδείξω την αξία μου

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Γουλιελμάκη: Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα – Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Γουλιελμάκη η οποία αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την επαγγελματική της πορεία και αποκάλυψε το πώς βρέθηκε να συμμετέχει στην σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Η Βάσω Γουλιελμάκη γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι το ένατο και πιο μικρό παιδί της οικογένειας και από νωρίς ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική. Αργότερα, ήθελε να γίνει χορεύτρια όμως η προπονήτρια της «είδε» το πόσο εκφραστική είναι και της πρότεινε να ασχοληθεί με το θέατρο. Εκείνη άρπαξε την ευκαιρία, προετοιμάστηκε μια εβδομάδα και έδωσε εξετάσεις στο Κρατικό θέατρο βορείου Ελλάδος. Η πρώτη της θεατρική δουλειά ήταν η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη