Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η «απόρριψη» που δεν περιμένει κανείς

15:12 - 12/11/2021

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», το σχέδιο της Αγγέλας και της Μάρμως να εξοργίσουν τον Θοδωρή, για να διώξει τη Μάρμω από το σπίτι και να κερδίσουν τον πόντο οι Πλατανιώτες στέφεται με επιτυχία. Ο Ηλίας με τη βοήθεια της Φιλιώς πληρώνει τη Βαλέρια με το ίδιο νόμισμα και βάζει διαφήμιση στο τοπικό ραδιόφωνο, αλλά δεν υπολογίζει την αντίδραση του Σάββα, που για την τιμή της γυναίκας του είναι αποφασισμένος να κόψει... τιράντες! Ο Σίμος υποστηρίζει με πάθος πως ο Κανέλος και ο Παναγής είναι... σταχτοπούτοι και οι σχέσεις τους θα γίνουν πολύ σύντομα κολοκύθες. Ο Παναγής δεν θα αργήσει να καταλάβει πω

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά