Ξεσπά ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Με σοκάρουν τα κοινωνικά κοκοράκια, αυτά συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα»

14:00 - 12/11/2021

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην podcast εκπομπή του Αντώνη Κωνσταντάρα To άρθρο Ξεσπά ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Με σοκάρουν τα κοινωνικά κοκοράκια, αυτά συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Με σοκάρουν τα κοινωνικά «κοκοράκια». Όλα αυτά συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στο podcast του Αντώνη Κωνσταντάρα και του Παύλου Τουμπέκη και μίλησε και για το ελληνικό κίνημα metoo. Υποστήριξε πως όταν έγιναν οι πρώτες καταγγελίες δεν σοκαρίστηκε καθόλου. Αντιθέτως, τον σοκάρει που ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν όσους έκαναν αυτές τις πράξεις. «Όταν έγινε το μπαμ με τις καταγγελίες δεν σοκαρίστηκα καθόλου, ήμουν πολύ υποστηρικτικός. Μπορώ να σου πω πως έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου για να ξεκινήσει όλο αυτό. Με σοκάρει περισσότερο η κοινωνική αντίδραση, παρά το ίδιο το γεγονός. Με σοκάρει που υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές αυτών των ανθρώπων, παρά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει και πως με το χρόνο όλο αυτό μπορεί και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεργουλόπουλος: «Με σοκάρουν τα κοινωνικά κοκοράκια, αυτά συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα»

Το ξέσπασμα του παρουσιαστή

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Με σοκάρουν τα κοινωνικά κοκοράκια, αυτά συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα"

"Οι άνθρωποι όταν είναι αμόρφωτοι είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»